Crai Nou


snow by jsnowfall
Eroare
  • XML Parsing Error at 1:362. Error 4: not well-formed (invalid token)
În perioada 3-8 noiembrie, cadre didactice de la gradinitele asociate UNESCO „Agricola” si „Crai Nou”, precum si gradinitele „Spiru Haret”, nr. 12 „Step by Step” si Scoala „Alexandru Ioan Cuza” Bacau, au participat la Schimbul bilateral din domeniile educatiei si culturii desfasurat la Erdine si Istanbul - Capitala Culturala Europeana, unde s-a celebrat Anul International al Apropierii între Culturi si Anul International al Biodiversitatii - 2010.
În programul vizitei au fost cuprinse întâlniri la institutii de învatamânt: Serhat Koleji, Kirkpinar A?asi Alper Yazoglu, Beykent Egitim Kurumlari din orasul Edirne, Erol Oluc Okul Muduru Koleji, din Istanbul, întâlniri care au avut drept scop stabilirea de noi parteneriate, în vederea unui schimb cultural cu beneficii educative reciproce.
De asemenea, grupul român a participat alaturi de colegii turci la inaugurarea expozitiilor de arta ale elevilor si studentilor români si turci, la lansarea cartii „Din ispravile lui Pacala si Nastratin Hogea - culoar cultural european”, a Albumului international „Viata din adâncuri”, care cuprinde legende ilustrate cu lucrari de arta ale elevilor din tarile dunarene, precum si Albumul „Uniti prin biodiversitate”, contributie internationala a elevilor si profesorilor din tari europene.
Lansarea acestor lucrari a avut loc la Târgul International de carte TYAP, în standul Institutului Cultural Român din Istanbul.
Directorii unitatilor de învatamânt au semnat Protocolul bilateral cu institutii similare din Turcia care dezvolta Programe UNESCO. (D.V.)
 
 

Noi pe YouTube


Mai multe filmule?e

Cine este conectat:

Avem 24 vizitatori online

Gr?dini?a noastr?

Crai Nou

Crai Nou

Crai Nou

Crai Nou

Crai Nou

Crai Nou

Crai Nou

Crai Nou