Crai Nou


snow by jsnowfall
Eroare
  • XML Parsing Error at 1:362. Error 4: not well-formed (invalid token)

 


 

Copiii de la Gradinita „Crai Nou” din Bacau au sarbatorit si ei Ziua Nationala a Romaniei. Prichindeii au pregatit sub indrumarea cadrelor didactice un moment artistic din care nu au lipsit cantecele, poezia si dansul. Evenimentul a fost deschis de elevii de la Scoala „Mihail Sadoveanu” care au pregatit mai multe cantece dedicate zilei tuturor romanilor.

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita si de copiii de la Gradinita cu Program Prelungit „Crai Nou” din Bacau. Zile la rand, cadrele didactice au pregatit impreuna cu cei mici un program artistic care s-a derulat fara cusur si a starnit ropote de aplauze din parte prescolarilor din public. Au dansat, au cantat, au desenat si recitat poezii. In deschidere, elevii de la Scoala „Mihail Sadoveanu” au pregatit mai multe cantece dedicate zilei de 1 Decembrie, dar nici prescolarii nu s-au lasat mai prejos. „Copiii de la Gradinita Crai Nou si elevii de la Scoala «Mihail Sadoveanu», intr-o atmosfera de sarbatoare, intampina ziua de 1 Decembrie, sarbatoarea nationala a Romaniei. Programul artistic cuprinde cantece, poezii si dansuri populare romanesti pline de bucurie. In expozitia organizata cu acest prilej se regasesc produse ale activitatii copiilor, care pun in valoare cunostintele lor despre valorile trecutului si prezentului, valori autentice, de spirit si traire romanesca. Dorim ca aceasta zi sa ramana in memoria copiilor ca o zi a comemorarii, a amintirii jertfei depuse de inaintasii nostri pentru indepedenta si unificarea noastra sub un singur drapel”, a spus Mariana Mitrut, directorul Gradinitei cu Program Prelungit „Crai Nou” Bacau.

S-au pregatit zile la rand

Pntru ca activitatea sa iasa la carte, toate cadrele didactice s-au implicat in organizare. „Momentul de sarbatoare este marcat de copiii nostri prin activitati deosebite care s-au desfasurat pe parcursul mai multor zile, anticipand acest eveniment. Noi avem in derulare un proiect «Traditii si Obiceiuri la romani» si aici am inclus si aceasta zi aniversara, 1 Decembrie. Au desenat, au pictat si au realizat colaje”, a spus Viorica Tofan, educatoare. Imbracati in costume populare, micutii au avut ceva emotii. Din program nu au lipsit nici calutii jucati cu mult entuziasm de copii.
Geta Panaite

 

Sursa: Desteptarea.ro